Spela poker som en mästare

Vad har egentligen alla pokerproffs för hemlighet som gör att de kan vinna så mycket? En del lyckas bli miljonärer på att spela poker, medan andra åtminstone skaffat sig en hygglig månadsinkomst på sitt spelande. Det finns flera anledningar till att somliga lyckas gå hela vägen och få chansen att spela poker varje dag. Här går vi igenom några egenskaper du måste ha för att lyckas, och vad du kan göra för att förbättra dem. Det enda vi inte kan lära dig är hur du får mer tur, det får du ordna helt på egen hand.

Spela poker och vinn mer genom dessa enkla steg

Spela poker – tänk på detta

För att spela poker som en mästare måste du först och främst ha koll på vilka händer som vinner och vilka som förlorar. Sitter du på en fyra och en sjua så är chanserna mycket små att du kommer vinna potten. En pokermästare förlitar sig inte på turen, utan inser att det bara är att vänta på bättre kort, och sedan lägger hon sig. Ha alltid tålamod när du spelar, eftersom det faktiskt inte går att påverka vilka kort man får. Spela poker som ett proffs och öva dig på disciplinen!

En egenskap du faktiskt kan öva dig på är att bli kyligare och våga mer. Det gäller helt enkelt att se poker som matematik. Händerna har ett givet värde och för att spela poker som ett proffs gäller det att lita på statistiken. Visst, du kan ha otur och förlora med en hand som borde vinna, men sitter du på bra kort är det bara att köra om läget är rätt. Lär känna motståndarna när du ska spela poker, så du lättare kan se vilka som bluffar och vilka du bör lita på.

Slutligen, se till att spela många händer även om du inte satsar mycket pengar. Övning ger färdighet, och för att spela poker som ett riktigt proffs är det bra att hålla sig aktiv.